AquaMax Eco Premium 12V vijverpompen

Sorteer op:

Snelle levering
SKU: PO.06.311.100
€499,95
Snelle levering
SKU: PO.06.311.102
€729,95

De Oase AquaMax Eco Premium 12V vijverpomp is veelzijdig en energie-efficiënt. Met een uitstekende transportcapaciteit van maximaal 11mm worden met gemak plantendelen en visuitwerpselen getransporteerd.

De Aquamax Eco Classic vijverpomp is te verkrijgen in de volgende uitvoeringen met een maximale opvoerhoogte van 3,2 meter (Mwk) en een capaciteit / flow tot ruim 11.000 Liter /uur.

Oase Aquamax Eco Premium 12V: Efficiënt en veelzijdig

De Aquamax Eco Premium 12V is buitengewoon zuinig dankzij de energie-efficiënte EC-motor en bespaart u direct geld. Dankzij de 12 Volt-techniek is deze vijverpomp perfect voor zwemvijvers.

De vijverpomp beschikt tevens over een regeling en 2e ingang. De doorstroming is hierdoor mechanisch regelbaar van 0 - 100%. De tweede ingang maakt het mogelijk om een satellietfilter of oppervlaktezuiger aan te sluiten. Zo kan de vijverpomp ook opgesteld worden voor de toevoer van vuildeeltjes uit andere vijverzones. 

Standaard beschikt de AquaMax Eco Permium van Oase over Environmental Function Control (EFC) en schakeld de pomp automatisch uit indien de pomp staat droog te draaien of geblokkeerd is.
Daarnaast is de vijverpomp vanaf dit model zowel nat als droog opstelbaar.

Standaard 3 jaar garantie (+ 2 jaar extra aanvraag garantie)

Zoekt u een ander model pomp of product van Oase? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij kunnen het hele assortiment van Oase leveren.

 

  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x