Fujitsu Waterstage WC warmtepompen

Sorteer op:

Snelle levering
SKU: PO.09.203.202
€5.298,00
Snelle levering
SKU: PO.09.203.204
€5.365,00
Snelle levering
SKU: PO.09.203.206
€5.682,00
Snelle levering
SKU: PO.09.203.208
€6.282,00
Snelle levering
SKU: PO.09.203.210
€8.327,00
Snelle levering
SKU: PO.09.203.212
€9.493,00
Fujitsu Waterstage WC warmtepomp verwarmt uw woning op een duurzame & milieuvriendelijke manier. Minder gas verbruik en tot wel 60% minder CO2 uitstoot. Met een breed assortiment warmtepompen heeft Fujitsu voor iedere situatie een geschikte oplossing.  

De Waterstage Comfort is een lucht/water warmtepomp die de buitenlucht als bron gebruikt voor het verwarmen van uw woning. Met een optionele isothermische boiler kunt u er tevens voor zorgen dat de Waterstage comfort voor sanitair warm water zorgt.

De Waterstage Comfort is te verkrijgen in 6 verschillende uitvoeringen:

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp bestaat uit een binnen- en buitenunit. De buitenunit staat buiten opgesteld en heeft als doel om warmte uit de omgeving (lucht/bodem/grondwater) te halen en deze in uw woning weer vrij te laten. Dit vrijlaten van warme lucht kan zelfs via de gebruikelijke radiatoren, vloerverwarming of wandverwarming. 

Het temperatuurverschil tussen binnen en buiten speelt hierbij geen grote rol. Er kan zelfs uit koudere lucht warmte gehaald worden om hier vervolgens uw woning mee te verwarmen. Daarnaast hebben de meeste warmtepompen ook een tegenovergestelde werking en kan deze tevens uw woning koelen op momenten dat dit gewenst is. 

In de toekomst zullen steeds meer woning op deze manier verwarmd worden. In combinatie met wind- of zonne-energie kan er flink bespaard worden en misschien wel net zo belangrijk is het feit dat u hiermee uw CO2 uitstoot enorm doet afnemen. 

Om deze nieuwe duurzame manier van woning verwarmen te ondersteunen ontvangt u subsidie. Afhankelijk van het te installeren systeem en de woonplaats waarin in woont kan de subsidie oplopen tot meer dan € 2000,-.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Voor vragen of advies kunt u altijd bij ons terecht.



  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x