AstralPool warmtepomp

AstralPool warmtepomp

Warmtepompen van AstralPool maken gebruik van de meest moderne technologie en zijn hierdoor zeer energiezuinig. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid, zo zijn bijvoorbeeld de EVOLine warmtepompen aan te sturen met uw mobiel of tablet. Ook zijn warmtepompen van AstralPool stil in gebruik en gemaakt van duurzame materialen. 

Pro-Elyo Inverter

De Pro-Elyo Inverter pompen maken gebruik van inverter-technologie en zijn geschikt voor zwembaden tot 80 m³. Door deze technologie werken de pompen alleen als dat nodig is en op het niveau dat vereist is. Dit verhoogte de efficiëntie, maakt het apparaat stiller en vermindert het verbruik. De pompen beschikken over 3 standen: krachtig, intelligent en stil. Verder is er een elektronische expansieklep aanwezig. De COP is tot 30% hoger dan bij een conventionele warmtepomp. 

EVOLine

De EVOLine maakt het mogelijk om zwembaden tot 80 m³ op de goedkoopst mogelijke manier te verwarmen. De technologie maakt het mogelijk om het zwembadseizoen te verlengen, u kunt zo meer maanden van het jaar genieten van uw zwembad. Het apparaat haalt energie uit de lucht, waardoor het tot 5 keer meer energie geeft dan dat het verbruikt. Om u nog meer controle te geven is het zelfs mogelijk om middels een gratis te downloaden app, de pomp op afstand te bedienen. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar hiermee kunt u de warmtepomp nog efficiënter inzetten.


Irritech heeft een ruim aanbod warmtepompen voor zwembaden. Indien u op zoek bent naar een product welke niet aanwezig is op onze website, kunt u ons altijd raadplegen. Wij helpen u graag verder. 


  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x