AstralPool EVOLine warmtepompen

Sorteer op:

AstralPool EVOLine 6 warmtepomp verwarmt uw zwembad op de goedkoopst mogelijke manier. Geschikt tot 12 m³. De pomp is te bedienen met een app.
€1.188,00
AstralPool EVOLine 10 warmtepomp verwarmt uw zwembad op de goedkoopst mogelijke manier. Geschikt tot 19 m³. De pomp is te bedienen met een app.
€1.568,00
AstralPool EVOLine 13 warmtepomp verwarmt uw zwembad op de goedkoopst mogelijke manier. Geschikt tot 24 m³. De pomp is te bedienen met een app.
€1.790,00
AstralPool EVOLine 15 warmtepomp verwarmt uw zwembad op de goedkoopst mogelijke manier. Geschikt tot 30 m³. De pomp is te bedienen met een app.
€2.055,00
AstralPool EVOLine 20 warmtepomp verwarmt uw zwembad op de goedkoopst mogelijke manier. Geschikt tot 45 m³. De pomp is te bedienen met een app.
€2.862,00
AstralPool EVOLine 25 warmtepomp verwarmt uw zwembad op de goedkoopst mogelijke manier. Geschikt tot 56 m³. De pomp is te bedienen met een app.
€3.265,00
AstralPool EVOLine 35 warmtepomp verwarmt uw zwembad op de goedkoopst mogelijke manier. Geschikt tot 80m³. De pomp is te bedienen met een app.
€5.868,00

AstralPool EVOLine warmtepompen: voordelig uw zwembad verwarmen

Met een AstralPool EVOLine warmtepomp kunt u op de goedkoopst mogelijke manier uw zwembad verwarmen. De technologie maakt het mogelijk om het zwembadseizoen te verlengen, u kunt zo meer maanden van het jaar genieten van uw zwembad. Het apparaat haalt energie uit de lucht, waardoor het tot 5 keer meer energie geeft dan dat het verbruikt. Om u nog meer controle te geven is het zelfs mogelijk om middels een gratis te downloaden app, de pomp op afstand te bedienen. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar hiermee kunt u de warmtepomp nog efficiënter inzetten.

De AstralPool Pro-Elyo Inverter is te verkrijgen in 7 verschillende uitvoeringen:

  • Gratis verzending NL & BE vanaf €150,- (m.u.v. PE, PVC & drainage rollen)
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x