HeitkerBloc infiltratiekratten

Sorteer op:

Snelle levering
SKU: RI.502.108
€ 49,50 €35,00
Snelle levering
SKU: RI.502.132
€49,95
Snelle levering
SKU: RI.502.134
€124,50

HeitkerBloc hemelwaterinfiltratie

De HeitkerBloc infiltratiekratten staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Standaard zijn deze kratten voorzien van waterdoorlatend geotextiel. Het merk biedt complete sets aan voor verschillende toepassingen. Dit maakt het zeer eenvoudig om een juiste keuze te maken. Het hoogwaardige polypropyleen waarvan de infiltratiekratten gemaakt zijn zorgen voor een lange levensduur.

Heitkerbloc infiltratieput set

De juiste set kopen is belangrijk voor een optimale afvoer van hemelwater. Het maken van uw keuze is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkant meters, de hoeveelheid regenwater, de grondwaterstand en de eventuele verkeersbelasting.

De afmetingen van het krat kan berekend worden aan de hand van deze factoren. Een voorbeeld van een berekening ziet er als volgt uit:

U heeft een tuin van 16 x 10 meter = 160 m2. Per vierkante meter valt circa. 25 liter regenwater.
Voor deze 160 m2 tuin moet u de vermenigvuldiging maken met het aantal liters regenwater per vierkante meter. 160 x 25 = 4000 liter. Dit aantal liters is in dit geval benodigd voor een optimale infiltratie van het regenwater. Binnen het Heitkerbloc assortiment vindt u altijd de juiste set voor uw toepassing.

Uitbreidingen

Het brede assortiment biedt elke denkbare uitbreiding aan voor uw infiltratiesysteem. Op deze wijze kunt u het systeem exact inrichten zoals u dat wenst. Van zandvanger tot drainagerooster; binnen het HeitkerBloc vindt u alle benodigdheden voor uw infiltratiesysteem!

  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x