PVC afvoerbuis SN4 bruin

Sorteer op:

Snelle levering
SKU: LE.508.106
€ 42,70 €18,36
Snelle levering
SKU: LE.500.106
€ 48,98 €21,06
Snelle levering
SKU: LE.500.120
€ 74,09 €31,86
-31% korting
Snelle levering
SKU: AP.360.104
€ 66,36 €45,99

PVC afvoerbuis SN4 bruin

De PVC afvoerbuis is een sterke, hoogwaardige PVC buis. Hij beschikt over een SN4 klasse keurmerk. Met deze stevigheidsklasse is hij geschikt voor de aanleg onder groenstroken, bestratingen waar licht verkeer overheen rijdt en voor een riolering in de kruipruimte van uw woning. Voor de meeste huishoudelijke toepassingen is deze rioolbuis prima geschikt. Deze bruine variant wordt toegepast voor het afvoeren van vuil water in een gescheiden hoofdriolering. Wanneer er sprake is van een zware verkeersbelasting biedt de SN8 variant uitkomst. Deze uitvoering heeft een dikkere wand dan de SN4 en is hiermee een stuk sterker. 

De PVC afvoerbuis is lekdicht en heeft een goede chemische bestendigheid. Daarnaast is hij flexibel en zeer eenvoudig te installeren. Alle PCV afvoerbuizen zijn voorzien van het KOMO keurmerk. Hiermee wordt de kwaliteit van de buis gegarandeerd, zodat u zeker weet dat u een rioleringssysteem aanlegt dat nog vele jaren probleemloos functioneert.

De grijze variant is ideaal voor het aanleggen van een (buiten)riolering.  Ook kan de rioolbuis worden geleverd met een aangevormde manchetmof. Hiermee worden de buizen eenvoudig in elkaar geschoven zonder te verlijmen. Enkel wat glijmiddel gel is voldoende om de bevestiging mogelijk te maken. Om de buizen eventueel te snijden is er de speciale snelspan buizensnijder. Deze snijder is specifiek ontworpen voor het snijden van een PVC rioolbuis.

PVC buis: onmisbaar voor een goede afvoer

De PVC buis is essentieel voor het creëren van een goedwerkende, solide afvoer- en rioolsysteem. Er zijn verschillende PVC afvoerbuis varianten die variëren op het gebied van eigenschappen en toepassingen. Voor riolering- huis en kolkaansluitingen zijn de PCV SN4 en PVC SN8 met aangevormde manchetmof en KOMO keurmerk geschikt. Dit keurmerk is een garantie voor de kwaliteit die deze afvoerbuizen bieden. 

Wilt u graag advies voor de juiste PVC afvoerbuis voor uw situatie? Neem dan contact op!

  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x