Hydrofoorpomp installeren

Het installeren van een hydrofoorpomp verhelpt direct uw problemen met een lage waterdruk. Deze pomp zal op een efficiënte wijze uw waterdruk verhogen. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor een hydrofoorinstallatie om een lage waterdruk te verhogen. Een hydrofoorpomp aansluiten is echter een professionele klus die zorgvuldig en vakkundig uitgevoerd moet worden. Hiermee wordt een optimale prestatie van de pomp gegarandeerd.

Voor deze lage waterdruk problemen bieden wij een full-service aan. Van het adviseren voor de juiste hydrofoorpompinstallatie tot het aansluiten van de hydrofoorpomp op de waterleiding: u wordt volledig ontzorgd. Deze service bieden wij aan voor zowel Nederland als België.

Hydrofoorpomp aansluiten

Een hydrofoorpomp installeren is dé oplossing bij te weinig waterdruk bij hoogbouw, of meerdere huishoudens op één watermeter in een appartementencomplex. Ook het toevoegen van extra sanitaire voorzieningen in uw woning of bedrijfspand kan leiden tot een te lage waterdruk. De waterdruk verhogen is in sommige gevallen essentieel om apparaten zoals een vaatwasser, wasmachine en stortdouche optimaal te laten functioneren.

 

Een ideale oplossing voor zowel zakelijke als particuliere waterdruk problemen is de DAB E.sybox. Deze innovatieve, alles-in-één-pomp is veelzijdig inzetbaar en is door zijn compacte formaat overal in uw woning en bedrijfspand te plaatsen. Ook kan deze pomp uiteraard op locatie worden geïnstalleerd door onze vakkundige monteurs. De DAB E.sybox mini is al verkrijgbaar vanaf €799. Wilt u de pomp gebruiken voor huishoudelijke toepassingen? Dan is de versie inclusief voordrukbeveilliging verplicht. 

Herkent u zich in deze situaties en wilt u uw waterdruk problemen direct verhelpen? Neem dan contact op en vermeld kort in een bericht wat de huidige situatie is. Zo krijgt u advies over de beste oplossing voor uw lage waterdruk!

Vraag hier uw offerte aan
* Verplichte velden
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x