Oase vijverfonteinen | Drijvende fonteinen

Sorteer op:

Snelle levering
SKU: PO.06.303.102
€229,95
Snelle levering
SKU: PO.06.303.106
€839,95
Snelle levering
SKU: PO.06.303.104
€869,95
Snelle levering
SKU: PO.06.303.100
€1.118,00

Oase vijverfonteinen

De Oase vijverfonteinen zorgen voor spectaculaire watershows. Verlichte waterstralen, die als het ware vanuit het niets tevoorschijn komen, stralende, springende fonteinen met steeds weer nieuwe vormen: Dat zijn de echte entertainers in uw eigen tuin. De fonteinen lijken heel complex, maar zijn toch heel eenvoudig te installeren. In een handomdraai veranderen ze uw tuin in een podium. 

De Oase vijverfonteinen zorgen niet alleen voor een goede watercirculatie, algenbestrijding en beluchting. Vijverfonteinen en drijvende fonteinen zorgen ook voor verfraaiing en stankvrije waterpartijen en vijvers. Fonteinen hebben een dubbele functie, zowel esthetisch zeer mooi en het water weer gezond maken. Voor een optimale waterkwaliteit is een vijverfontein of drijvende fontein van essentieel belang.

Oase fonteinen

Als een internationaal opererende onderneming zorgt Oase dat in meer dan 95 landen elke dag adembenemende watershows plaatsvinden. Van tuin tot park: de Oase fonteinen worden overal gebruikt. Oase innoveert en vernieuwt constant haar producten. Niet voor niets zijn zij wereldwijd toonaangevend op het gebied van vijverfonteinen en drijvende fonteinen! 

Al decennialang zorgen de Oase vijverfonteinen en drijvende fonteinen voor prachtige creaties en design in de vijver. Van fascinerende watereffecten in particuliere tuinen tot grote imposante installaties in de openbare parken geven blijk van de wijde range van mogelijkheden. Opgericht in 1949 als een reparatiewerkplaats voor landbouwmachines. OASE heeft zichzelf tot een wereldwijde speler met een reputatie voor innovatie en kwaliteit ontwikkeld.

Oase vijverfonteinen: voor een gezonde vijver

Particulier of zakelijk: de fonteinen van Oase staan garant voor imposante en spectaculaire watershows. Tijdens verschillende projecten zijn water, licht en zelfs muziek worden gebruikt om een harmonieus samenspel te creëren. Naast de fraaie watershows zorgen de vijverfonteinen tevens voor het bevorderen van de gezondheid van uw vijver. Duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid staan dan ook centraal binnen het bedrijf. Doordat Oase continu inspeelt op de behoefte van de klant bieden zij elke denkbare fonteinoplossing voor in uw vijver. Wanneer je kiest voor Oase, kies je voor duurzame kwaliteit!

  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x