Otterbine Sunburst drijvende fontein

Sorteer op:

Otterbine Sunburst 100 drijvende fontein - beluchter 230V maakt het water schoon en gezond en is een mooie verfraaiing van de waterpartij.
€5.340,00
Otterbine Sunburst 200 drijvende fontein - beluchter 230V maakt het water schoon en gezond (beluchten, algenbestrijding) en is een mooie verfraaiing van de waterpartij.
€6.156,00
Otterbine Sunburst 300 drijvende fontein - beluchter 400V maakt het water schoon en gezond (beluchten, algenbestrijding) en is een mooie verfraaiing van de waterpartij.
€7.417,00
Otterbine Sunburst 500 drijvende fontein - beluchter 400V maakt het water schoon en gezond (beluchten, algenbestrijding) en is een mooie verfraaiing van de waterpartij.
€8.739,00

Otterbine Sunburst drijvende fontein: voor gezond water en een mooi uitziende waterpartij

De Otterbine Sunburst drijvende fontein is geschikt voor grote waterpartijen met wisselende waterstand. Deze fontein zorgt voor gezond water door zijn krachtige sproeiers die zuurstof in het water laten terugkeren.

De fonteinen zijn uitgerust met een betrouwbare Franklin motor (Blufton). Daarnaast zijn alle gebruikte materialen van de fontein roestvrij uitgevoerd, wat zorgt voor een hoge duurzaamheid. 

Het is aan te raden om een aparte stroomgroep (230 V) vrij te hebben voor de drijvende fontein en voldoende kabeldiameter.

De Otterbine Sunburst is te verkrijgen in 4 verschillende uitvoeringen;

  • Gratis verzending vanaf €150,- (m.u.v. PE, PVC & drainage 150 meter rollen)
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x