Luchtpompen + toebehoren

Sorteer op:

De High-Blow Alita is de meest betrouwbare en krachtige pomp in zijn prijsklasse.Excl. verdeelstuk. Uitstekende kwaliteit met een volledige garantie van 3 jaar!
€137,00
De Aquaforte V-series luchtpompen zijn zeer stil en krachtig. Behuizing is gemaakt van hoogwaardige aluminium legering.Hoge opbrengst en druk dankzij dubbele luchtkamer. Geschikt voor continue gebruik.
€30,00
-22% korting
Kwaliteitsluchtpomp uit Duitsland voor aquaria en vijvers, zeer geruisarme membraanpomp.
€ 24,57 €19,11
Hoge efficiency, hoge luchtopbrengst, laag energieverbruik.
€8,70
Dong yang luchtpompen staan al een aantal jaren aan de top als het gaat om het gebruik rond de vijver. een zeer stille luchtpomp van hoge kwaliteit.
€47,00
Deze luchtverdeel membraan buis is onmisbaar bij de zuurstofverdeling van uw vijver. ✔ Eigen voorraad ✔ 0341-266636
€40,99
Extra zuurstof kan belangrijk zijn voor in de vijver, speciaal voor vijvers met veel vissen en ook in de zomermaanden als het zuurstofgehalte afneemt. In de winter kan een luchtpomp bevriezing van de vijver voorkomen.
€42,00
De Nitto luchtpomp is de absolute top onder de luchtpompen, omdat er geen membraan in de pomp zit maar een piston (zuiger) zal hij niet uitvallen zoals bij andere pompen het geval kan zijn.
€179,00
De enige echt originele HIBLOW pompen! Ongeëvenaarde kwaliteit!Excl. Verdeelstuk. 2 jaar garantie. Duurzame luchtpompen met een zeer laag geluidsniveau (31-45dB).
Werktemperatuur 5-40°C.
€77,40
Voorzien van veiligheidstransformator (230V - 24V) en spatwaterdichte luchtpomp behuizing (IP24). Geschikt voor buitengebruik.
€31,00
De beluchter is ontworpen voor onder water beluchting voor toepassingen waar zuurstof noodzakelijk is zoals vijvers en viskwekerijen, onderbrekingsinstallaties en bassins. NOVAIR zorgt voor een optimale zuurstoftoevoer aan het water door het creëren ...
€226,00
Let op! Membramen zijn slijtonderdelen en dienen daarom elk jaar vervangen te worden!
€28,60
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x