AstralPool EVOLine warmtepompen

Sorteer op:

AstralPool EVOLine 6 warmtepomp verwarmt uw zwembad op de goedkoopst mogelijke manier. Geschikt tot 12 m³. De pomp is te bedienen met een app.
€1.188,00
AstralPool EVOLine 10 warmtepomp verwarmt uw zwembad op de goedkoopst mogelijke manier. Geschikt tot 19 m³. De pomp is te bedienen met een app.
€1.568,00
AstralPool EVOLine 13 warmtepomp verwarmt uw zwembad op de goedkoopst mogelijke manier. Geschikt tot 24 m³. De pomp is te bedienen met een app.
€1.790,00
AstralPool EVOLine 15 warmtepomp verwarmt uw zwembad op de goedkoopst mogelijke manier. Geschikt tot 30 m³. De pomp is te bedienen met een app.
€2.055,00
AstralPool EVOLine 20 warmtepomp verwarmt uw zwembad op de goedkoopst mogelijke manier. Geschikt tot 45 m³. De pomp is te bedienen met een app.
€2.862,00
AstralPool EVOLine 25 warmtepomp verwarmt uw zwembad op de goedkoopst mogelijke manier. Geschikt tot 56 m³. De pomp is te bedienen met een app.
€3.265,00
AstralPool EVOLine 35 warmtepomp verwarmt uw zwembad op de goedkoopst mogelijke manier. Geschikt tot 80m³. De pomp is te bedienen met een app.
€5.868,00

AstralPool EVOLine warmtepompen: voordelig uw vijver verwarmen

Met een AstralPool EVOLine warmtepomp kunt u op de goedkoopst mogelijke manier uw vijver verwarmen. Het apparaat haalt energie uit de lucht, waardoor het tot 5 keer meer energie geeft dan dat het verbruikt. Om u nog meer controle te geven is het zelfs mogelijk om middels een gratis te downloaden app, de pomp op afstand te bedienen. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar hiermee kunt u de warmtepomp nog efficiënter inzetten.

De AstralPool Pro-Elyo Inverter is te verkrijgen in 7 verschillende uitvoeringen:  • Gratis verzending vanaf €150,- (m.u.v. PE, PVC & drainage 150 meter rollen)
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x