Aquamax Eco Titanium vijverpompen

Sorteer op:

Snelle levering
SKU: PO.06.315.100
€1.179,00
Snelle levering
SKU: PO.06.300.120
€1.999,95

Oase Aquamax Eco Titanium vijverpomp

De Oase Aquamax Eco vijverpomp is innovatief en onmisbaar voor uw vijver. Watervallen en beeklopen zijnniet alleen een klein natuurspektakel. Bewegend water kan meer dan alleen maar klateren. Met de uitgekiende Oase pompen kunt u alle voordelen benutten. Voor veel planten en dieren zijn tuinvijvers een ideale levensruimte. Hierbij is het water, voornamelijk door de zuurstof die het bevat, levensnoodzakelijk voor ze.

De Oase Aquamax Eco vijverpomp beweegt het vijverwater in zijn geheel en zorgen zo voor zuurstoftoevoer. De beste voorwaarden hiervoor bieden ook beeklopen en watervallen die tegelijkertijd meer ntuurlijkheid en charme aan uw vijver toevoegen. Daarom is het raadzaam om ze direct in te plannen. De Oase filter- en beeklooppompen voeden de vijverfilters en voorzien ze zo uiterst efficiënt van water dat vervolgens van grove vuildeeltjes wordt ontdaan.

Aquamax Eco Titanium 30000/50000: krachtig

Met uitgekiende extra functies zijn de Oase vijverpompen ware krachtpatsers. Zo ook de AquaMax Eco Titanium 30000 en de AquaMax Eco Titanium 50000. De eerste gravitiefilterpomp in deze capaciteitsklasse van Oase is perfect voor grote vijvers, voornamelijk voor koivijvers. Krachtig en tegelijkertijd energiezuinig wordt er tot 48.000 liter water per uur gepompt. De gepatenteerde functie Season Flow Control (SFC) regelt op intelligente wijze de hoeveelheid water en de transporthoogte afhankelijk van de watertemperatuur. Dit levert een besparing op tot 30% van uw energiekosten!

  • Voor 17:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x