Robot zwembadreiniger

Sorteer op:

De AstralPool Helios robot is een automatische zwembadreiniger voor de reiniging van de bodem. Filtert tot 2 micron, max. 18 m³/u.
€707,50
De AstralPool Typhoon S4 robot is een automatische zwembadreiniger voor de reiniging van bodem en wanden tot aan de waterlijn. Krachtige schoonmaak.
€773,00
De AstralPool Typhoon Supreme 4 Duo robot is een automatische zwembadreiniger voor de reiniging van bodem, wanden en waterlijn.
€1.208,00
De AstralPool H3 Duo robot is een automatische zwembadreiniger met de nieuwste technologie. Krachtige schoonmaak van uw zwembadbodem.
€1.330,00
-29% korting
De Dolphin Supreme M4 zwembadrobot reinigt uw zwembad met zijn unieke 3-voudige borstels binnen 2,5uur. Op de Dolphin robot zwembadreiniger zit 3 jaar garantie!
€ 1.978,00 €1.399,00
De AstralPool H5 Duo robot is een automatische zwembadreiniger met de nieuwste technologie. Krachtige schoonmaak van zwembadbodem, wanden en waterlijn.
€1.688,00
De AstralPool Typhoon Supreme 7 Duo robot is een automatische zwembadreiniger voor de reiniging van bodem, wanden en waterlijn.
€1.814,00
De AstralPool H7 Duo robot is een automatische zwembadreiniger met de nieuwste technologie. Krachtige schoonmaak van zwembadbodem, wanden en waterlijn.
€2.051,00

Robot zwembadreiniger: Zonder omkijken een professionele reiniging van uw zwembad

Ondanks de inzet van filters en skimmers in een zwembad ontkomt u er niet aan dat vloeren en wanden op den duur vervuild raken. Om te kunnen blijven genieten van een schoon zwembad is het belangrijk dit te onderhouden. Een robot zwembadreiniger biedt hierbij uitkomst. Met een robot zwembadreiniger kunt u op een efficiënte manier zonder veel omkijken vloeren, wanden en zelfs de waterlijn reinigen. De robots zijn voorzien van vele sensoren om zo probleemloos door het zwembad te kunnen bewegen. Daarnaast heeft het als bijkomend voordeel dat het zwembad gewoon gevuld kan blijven, de robot doet onder water zijn werk. Een filter verzameld al het opgezogen vuil, waarbij meestal een indicator aangeeft wanneer de filter vol is. Deze kan vervolgens verwijderd en schoongespoeld worden. 

Heeft u hulp nodig bij de keuze van een robot zwembadreiniger of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder.


  • Gratis verzending NL & BE vanaf €150,- (m.u.v. PE, PVC & drainage rollen)
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x