UV-C

Sorteer op:

Blue lagoon UV-C pro 75 watt of UV-C pro 13owatt Amalgaam.In de Blue Lagoon UV-C Pro wordt een UV-C straling gegenereerd van 253,7 nm golflengte door de speciale UV lamp.
€810,00
In de Blue Lagoon UV-C Tech wordt een UV-C straling gegenereerd van 253,7 nm golflengte door de speciale lamp, welke zorgt voor een bacteriedodende werking.
€211,00
In de Blue Lagoon Spa / Hottub UV-C wordt een UV-C straling gegenereerd van 253,7 nm golflengte door de speciale Philips UV lamp, welke zorgt voor een dodende werking op bacteriën.
€155,00
De RVS binnenzijde voor reflectie van de UV-C straling waardoor de efficiency tot 35% wordt vergroot. Dankzij de Blue Lagoon UV-C Timer+ zal uw water op een efficiënte en veilige wijze worden gedesinfecteerd en behoudt u een uitstekende waterkwalitei...
€423,00
Blue Lagoon UV-C Timer In de Blue Lagoon UV-C Timer wordt een UV-C straling gegenereerd van 253,7 nm golflengte door de speciale lamp, welke zorgt voor een bacteriedodende werking.
€367,00
Blue Lagoon UV-C Amalgaam In de Blue Lagoon UV-C Amalgaam wordt een UV-C straling gegenereerd van 253,7 nm golflengte door de speciale lamp, welke zorgt voor een bacteriedodende werking.
€531,00

UV-C waterbehandeling

Desinfectie kan ook worden verzorgd door een UV-C lamp. Deze lamp genereert een UV-straling die dodelijk is voor algen en (legionella) bacteriën. Zo zorgt hij voor fris,schoon en helder water. De lamp desinfecteert water op een ecologisch verantwoorde, veilige manier. Het UV-C licht breekt gebonden chloor af en beschermt uw bad tegen ziektekiemen. Ook houdt hij schimmel-, bacterie- en algenvorming onder controle. De lamp kan het gebruik van chloor en andere chemicaliën tot 80% verminderen. Hij voorkomt chloorlucht en irritatie aan huid en ogen (rode ogen).

  • Gratis verzending NL & BE vanaf €150,- (m.u.v. PE, PVC & drainage rollen)
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x