Zwembad reiniging

Sorteer op:

AstralPool Basic Line cylinder thermometer (drijvend) voor een nauwkeurige temperatuur meting. Zowel in celcius als fahrenheit af te lezen.
€3,50
AstralPool Basic Line cylinder thermometer (onderwater) voor een nauwkeurige temperatuur meting. Zowel in celcius als fahrenheit af te lezen.
€19,50
AstralPool Basic Line diep skimmernet - aluminium bladskimmer met een breed net voor het gemakkelijk verwijderen van bladeren en insecten uit uw zwembad.
€8,60
AstralPool Basic Line diep skimmernet - bladskimmer met een breed net voor het gemakkelijk verwijderen van bladeren en insecten uit uw zwembad.
€10,40
Basic Line driehoekig model zwembad bodemzuiger. Voor een effectieve reiniging van de zwembadbodem. Ideaal voor hoeken.
€16,50
AstralPool Basic Line flexibel model zwembad bodemzuiger. Voor een effectieve reiniging van de zwembadbodem. Met wieltjes, gemakkelijk te bewegen.
€17,50
AstralPool Basic Line flexibel model zwembad bodemzuiger. Voor een effectieve reiniging van de zwembadbodem. Met wieltjes, gemakkelijk te bewegen.
€29,75
AstralPool Basic Line ovaal model zwembad bodemzuiger met vleugelmoer of wishbone (klik) bevestiging. Voor een effectieve reiniging van de zwembadbodem.
€14,75
AstralPool Basic Line telescoopsteel - lengte 1,2 - 2,4 m. Geschikt voor borstels en stofzuigervoeten waarmee u een ver en stevig bereik heeft.
€16,15
AstralPool Basic Line telescoopsteel - lengte 1,8 - 3,6 m. Geschikt voor borstels en stofzuigervoeten waarmee u een ver en stevig bereik heeft.
€22,95
AstralPool Basic Line telescoopsteel - lengte 2,4 - 4,8 m. Geschikt voor borstels en stofzuigervoeten waarmee u een ver en stevig bereik heeft.
€28,50
AstralPool Basic Line vlak model skimmernet met een vlakke voorzijde om gemakkelijk vuil weg te scheppen uit uw zwembad.
€9,95
AstralPool Basic Line zwembadborstel - gebogen model. Speciaal voor zwembadbodems en zwembadwanden.
€6,50
AstralPool Basic Line zwembadborstel - recht model. Speciaal voor zwembadbodems en zwembadwanden.
€12,25
Drijvende zuigslang 10 meter - ⌀ 38 mm, gemaakt van blauw polyethyleen en geleverd inclusief terminals. Voert vuildeeltjes direct af vanuit het zwembad.
€25,10
Drijvende zuigslang 12 meter - ⌀ 38 mm, gemaakt van blauw polyethyleen en geleverd inclusief terminals. Voert vuildeeltjes direct af vanuit het zwembad.
€29,65
Drijvende zuigslang 15 meter - ⌀ 38 mm, gemaakt van blauw polyethyleen en geleverd inclusief terminals. Voert vuildeeltjes direct af vanuit het zwembad.
€36,85
Drijvende zuigslang 8 meter - ⌀ 38 mm, gemaakt van blauw polyethyleen en geleverd inclusief terminals. Voert vuildeeltjes direct af vanuit het zwembad.
€21,15
AstralPool haspel - voor 15 meter slang. Geschikt voor het oprollen van de zuigslang zodat deze weer netjes opgeborgen kan worden.
€46,50
AstralPool Shark cylinder thermometer (drijvend) voor een nauwkeurige temperatuur meting. Zowel in celcius als fahrenheit af te lezen.
€9,95
AstralPool Shark cylinder thermometer (onderwater) voor een nauwkeurige temperatuur meting. Zowel in celcius als fahrenheit af te lezen.
€41,50

Zwembad reiniging voor een optimale waterconditie

Het schoonhouden van een zwembad is belangrijk voor de conditie van het water. Indien het zwembad een pomp en filtersysteem heeft zullen de meeste vuildeeltjes uit het water gefilterd worden. Toch kan niet voorkomen worden dat bodem en wanden op den duur vervuild raken. Hulpmiddelen als zwembadborstels en schepnetten helpen u bij het schoonmaken hiervan. Met de borstels kunnen zwembadwanden op een grondige wijze worden ontdaan van vuil.

De schepnetten kunnen gebruikt worden voor het weghalen van vuil aan de oppervlakte of op de bodem. De speciale platte modellen zijn geschikt om over de vloer te bewegen. Met de verschillende vormen en maten binnen ons assortiment vindt u altijd de juiste keuze voor uw zwembad. 

Ons assortiment bestaat uit de AstralPool Shark line en de Basic line. Indien u vragen heeft over de producten of advies wilt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.


  • Gratis verzending NL & BE vanaf €150,- (m.u.v. PE, PVC & drainage rollen)
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x