ABS zwembad skimmers

Sorteer op:

Astralpool drijvende skimmer ⌀160 mm. Max. flow 5 m³/u. Voorzien van ⌀32 mm en ⌀38 mm verbindingen. Geschikt voor folie en prefab zwembaden.
€33,65
Astralpool ABS mini skimmer met inlaat / verbindingen ⌀32 mm en ⌀38 mm. Geschikt voor folie en prefab zwembaden.
€51,45
Astralpool SLIM zwembad skimmer 500 ABS 17,5 L met brede skimmermond. Incl. skimmerklep en doorstroomregelaar. Max. doorstroming 7,5 m³/u.
€152,50
Astralpool ABS zwembad skimmer 17,5 liter met brede skimmermond verlengd. Incl. skimmerklep en doorstroomregelaar. Max. doorstroming 7,5 m³/u.
€144,00
Astralpool ABS zwembad skimmer 17,5 liter met standaard skimmermond. Incl. skimmerklep en doorstroomregelaar. Max. doorstroming 7,5 m³/u.
€124,60
Astralpool ABS zwembad skimmer 17,5 liter met verlengde standaard skimmermond. Incl. skimmerklep en doorstroomregelaar. Max. doorstroming 7,5 m³/u.
€124,60
Astralpool ABS zwembad skimmer 17,5 liter met standaard skimmermond. Incl. skimmerklep en doorstroomregelaar. Max. doorstroming 7,5 m³/u.
€117,35
Astralpool ABS zwembad skimmer 15 liter met brede skimmermond verlengd. Incl. skimmerklep en doorstroomregelaar. Max. doorstroming 5 m³/u.
€112,50
Astralpool ABS zwembad skimmer 15 liter met standaard skimmermond. Incl. skimmerklep en doorstroomregelaar. Max. doorstroming 5 m³/u.
€98,00
Astralpool niveauregelaar ABS voor alle soorten skimmers. Met onder- en zij-aansluiting. Diverse uitgangen en een in hoogte verstelbare deksel.
€65,35
Astralpool stelkraag ABS 15 liter ring om de hoogte tussen de skimmer en deksel aan te passen. Zorgt voor een extra hoogte van 20 mm.
€5,45
Astralpool stelkraag ABS ring om de hoogte tussen de skimmer en deksel aan te passen. Zorgt voor een extra hoogte van 20 mm.
€5,80
Astralpool ABS skimmer 17,5 liter met brede verlengde skimmermond verlengd. Incl. skimmerklep en doorstroomregelaar. Max. doorstroming 7,5 m³/u.
€118,50
Astralpool ABS skimmer 17,5 liter met brede skimmermond verlengd. Incl. skimmerklep en doorstroomregelaar. Max. doorstroming 7,5 m³/u.
€93,15
Astralpool ABS skimmer 17,5 liter met stndaard verlengde skimmermond. Incl. skimmerklep en doorstroomregelaar. Max. doorstroming 7,5 m³/u.
€93,15
Astralpool ABS skimmer 17,5 liter met standaard skimmermond. Incl. skimmerklep en doorstroomregelaar. Max. doorstroming 7,5 m³/u.
€87,10

ABS zwembad skimmers voor een schoon zwembad

Met de ABS zwembad skimmers van Astralpool heeft u de basis in handen voor een schoon zwembad. De skimmers trekken het aanwezige vuil in het water aan en zorgen er zo voor dat er minder vuil in het water aanwezig is. U kunt zo altijd een frisse duik in het zwembad nemen. 

Wij adviseren u per 25 m² wateroppervlakte een skimmer te installeren. 

Hoe werkt een skimmer in het zwembad?

Een skimmer wordt altijd onder de zwembadrand geplaatst, hierdoor trekt de skimmer water naar zich toe, waaronder vuil als bladeren en insekten. De skimmer beschikt over een mandje waar het meest grove vuil in terecht komt. Het is dan ook belangrijk deze met regelmaat schoon te maken om verstopping te verkomen. Kleiner vuil wordt door de filter van de pomp tegengehouden. Op deze wijze kan er weer schoon water worden teruggepompt. Dankzij skimmers heeft vuil geen mogelijkheid om naar de bodem van het zwembad te zakken. Dit bespaart u op onderhoud van het zwembad.

AstralPool zwembadtoebehoren

AstralPool is wereldwijd hèt merk in de zwembad- en wellnesssector. Het merk is te vinden in meer dan 170 landen. AstralPool is toonaangevend binnen de wereld van onder andere, private zwembaden, wedstrijdzwembaden, waterparken, spa's & welnesscentra.

Met meer dan 40 jaar ervaring streeft AstralPool altijd naar uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Met een zeer uitgebreid assortiment zwembadtoebehoren biedt AstralPool altijd een gepaste oplossing. 

Irritech heeft een zeer ruim assortiment Astralpool zwembadtoebehoren. Indien u op zoek bent naar een product welke niet aanwezig is op onze website, kunt u ons altijd raadplegen. Wij helpen u graag verder. 
  • Gratis verzending NL & BE vanaf €150,- (m.u.v. PE, PVC & drainage rollen)
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x