Pentair zwembadpomp

Pentair zwembadpomp

Zwembadpompen van Pentair staan voor kwaliteit en kunnen als de beste op de markt bestempeld worden. De pompen zijn gemaakt van de beste materialen en gaan dan ook jaren mee. Om de beste te blijven loopt Pentair in de ontwikkeling dan ook altijd een stapje voor. Als eerste brachten zij dan ook de variabele zwembadpompen op de markt. Met een marktaandeel van 80% op alle verkochte variabele pompen is Pentair nog steeds het sterkste merk.

Pentair heeft dan ook een breed assortiment zwembadpompen. De WhisperFlo serie staat voor een fluiterstille pomp, dankzij een uniek ontwerp. Hierdoor kunt u in volle stilte genieten van uw zwembad. De IntelliFlo van Pentair is innovatief met technieken die de energiekosten naar beneden brengen. Dit is mede te danken aan de mogelijkheid om de pomp variabel in te stellen. Naast dat dit energiebesparing oplevert is de pomp hierdoor ook voor meerdere toepassingen te gebruiken. 
Voor zoutwater zwembaden heeft u een pomp nodig die hier tegen bestand is. De Starite zoutwaterpomp biedt uitkomt en is geschikt voor maximaal  0,4% (4g/l) zoutconcentratie. 


Heeft u vragen of wilt u advies voor een geschikt zwembadpomp. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.


  • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x