Zwembadverlichting

Zwembadverlichting voor een sfeervol en veilig zwembad

Met de juiste zwembadverlichting creëert u sfeer en kunt u uw zwembad belichten voor een veilig gebruik. Zo kan met verlichting accent gelegd worden op obstakels en afdalingen als trappen en leuningen. Het is bij de inrichting van een zwembad dan ook belangrijk hier rekening mee te houden. De meeste onderwaterverlichting betreft inbouw waardoor het achteraf aanbrengen van verlichting een stuk complexer kan worden. 

Zwembadverlichting is verkrijgbaar in volledig kunststof, volledig RVS of gecombineerd. De keuze van het materiaal is onder andere afhankelijk van het type zwembad, beton of folie. Daarnaast moet er gekeken worden naar de uitstraling die bereikt wenst te worden en het type water. Zoutwater zwembaden geven altijd de voorkeur aan RVS, zodat de lampen goed beschermd zijn tegen de kracht van zout.

Met RGB LED-verlichting heeft u de mogelijkheid om verschillende kleuren te geven aan uw zwembad. Middels een afstandsbediening heeft u de volledige controle over het sfeerbeeld dat u wilt creeren. LED verlichting is daarnaast ook energiezuinig en heeft een lange levensduur.   • 10.000+ producten
  • Specialistisch advies
  • Eigen voorraad
  • Zakelijk & Particulier
Hulp nodig?
Wij helpen u graag verder!   Contact >
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x